ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ!

Όταν μιλάτε για τον ΣΥΡΙΖΑ μην σηκώνετε το κεφάλι σας ψηλά μόνο, κοιτάζοντας τα ηγετικά κλιμάκια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κοινωνικό ρεύμα, στο οποίο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες, νέοι και νέες οι οποίοι είναι μάλαμα, είναι χρυσός. Είναι άνθρωποι με διάθεση να προσφέρουν και με αξίες και νομίζω ότι αυτό το ρεύμα θα είναι παρόν και θα δυναμώνει μέσα στην ελληνική κοινωνία.
Αλέκος Αλαβάνος 11/06/09

Εγκύκλιος της Γραμματείας και της Οργανωτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την υλοποίηση των αποφάσεων της 3ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης.




Η 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε στην απόφαση να θεσπίσει την ιδιότητα του «μέλους ΣΥΡΙΖΑ» για όλους και όλες τους συντρόφους/σες, μέλη συνιστωσών ή μη ενταγμένους/ ες σ’ αυτές. Η διαδικασία αυτή θα έχει εξωστρεφή χαρακτηριστικά, θα συνδυάζεται με καμπάνιες παρέμβασης στη συγκυρία, με οργανωμένη προσπάθεια εγγραφής μελών και θα οργανώνεται με την ευθύνη των Τοπικών – Κλαδικών – Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ. Συνδέεται με την προσπάθεια για την καλύτερη συγκρότηση αλλά και επέκταση (όπου μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν) του δικτύου των Τοπικών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.



Read more!