ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ!

Όταν μιλάτε για τον ΣΥΡΙΖΑ μην σηκώνετε το κεφάλι σας ψηλά μόνο, κοιτάζοντας τα ηγετικά κλιμάκια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κοινωνικό ρεύμα, στο οποίο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες, νέοι και νέες οι οποίοι είναι μάλαμα, είναι χρυσός. Είναι άνθρωποι με διάθεση να προσφέρουν και με αξίες και νομίζω ότι αυτό το ρεύμα θα είναι παρόν και θα δυναμώνει μέσα στην ελληνική κοινωνία.
Αλέκος Αλαβάνος 11/06/09

Ο Γ. Μηλιος για την Οικονομική κρίση και την απάντηση της Αριστεράς

Παρουσιάζουμε την εισήγηση του Γιάννη Μηλιού στην συζήτηση που οργάνωσε το το "Δίκτυο Ανέντακτων Σύριζα Αιγάλεω" την Τετάρτη 28 Απριλίου με ομιλητές τους Αλέκο Αλαβάνο και Γιάννη Μηλιό:

Μέρος (Ι)

Μέρος (ΙΙ)

Μέρος (ΙΙΙ)

6 σχόλια:

  1. εξαιρετικός ομιλητής. με βοήθησε σε αρκετά σημεία που μου ήταν θολά. θεωρώ ότι οι προτάσεις του γίνεται να αποτελεσουν μια κοινή πλατφόρμα αγώνα γαι το σύνολο της αριστεράς. εμπρός στον αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτική ομιλία με σαφή και κατηγορηματική θέση για την έξοδο από την κρίση. Πολύ σημαντική η επισήμανση ότι πρωτεύων στόχος των αγορών είναι η διάλυση του ασφαλιστικού και η καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικός!
    Η διαφορά της συγκροτημένης γνώσης και άποψης με τα συνήθη καφενεία της Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την μόνη διαφορά ότι αυτά είναι γνώστα σε αυτούς που δεν μένουν μόνο στους τίτλους. Το θέμα όμως είναι ότι η πλειοψηφια του κόσμου δεν ακουεί, δεν καταλαβαίνει ποίο είναι το συμφέρον του. Αρά δυστυχώς όπως φαίνεται θα συνεχίσουμε στην πορεία που μας χάραξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βήχος Παναγιώτης2 Ιουλίου 2010 στις 4:52 μ.μ.

    Πολύ καλή ομιλία την αναρτήσαμε στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

    http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=8206

    ΑπάντησηΔιαγραφή